روغن یاس

در انبار

100% خالص و طبیعی

یاس تاهیتی نام یکی از گونه‌های گیاهان گلدار است.

روغن یاس

  • ناراحتی پوستی مانند لکه آبله مرغان، آکنه و … را معالجه می کند.
  • عفونت های قارچی و باکتریایی را درمان می کند.
  • استعمال روغن یاس بر لکه‌ها و خطوط جامانده بر پوست در افراد مبتلا به اضافه‌وزن آنها را کمرنگ کرده و حتی از بین می‌برد

روغن یاس تاهیتی روغنی با بوی خوش که مزایای آرایشی زیادی دارد. که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

·         باعث بهبود مو و پوست صدمه دیده و خشک می شود

·         برای بهبود سوزش، قرمزی، نشانه های کشیدگی و زخم های پوستی

·         بازیابی انعطاف پذیری و تقویت پوست مسن

·         کاهش شکستگی مو تا ۹۲%

·         تقویت کننده و براق کننده موهای کم پشت و مجعد

·         از پوست و مو در مقابل اشعه خورشید محافظت می کند. روغن یاس پایس فاقد پارابن یا دیگر نگهدارنده هاست. فاقد روغن معدنی و سلیکون است. این روغن ضد حساسیت و مناسب انواع پوست ها و موها است.

 

روغن یاس تاهیتی روغن یاس روغن یاس تاهیتی tiare tahiti bourgeon

روغن یاس تاهیتی

دیدگاه‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نظر را ارسال کنید. “روغن یاس تاهیتی”

برگشت به بالا