روغن بائوباب

در انبار

روغن بائوباب – مشهور به بمب ویتامین 100% طبیعی

این روغن عصاره دانه های درخت بائوباب که در مزارع آفریقا رشد می کند است.

این روغن حاوی ویتامین های A، B، C، D، E و F است که بصورت عمقی در پوست نفوذ یافته و پوست را مرطوب و صاف می کند.

این محصول منبع با ارزشی از اسیدهای چرب، اسید لینولئیک و اسید آلفا لینولئیک می باشد. روغن بائوباب دارای ویژگی های صاف کنندگی و ترمیم کنندگی قوی، تقویت کننده ای کامل و نرم کننده پوست های خشک است. این محصول با صاف کردن پوست از چین و چروک جلوگیری می کند. ساختار سبک این روغن منافذ پوستی را مسدود نمی کند و در پوست ملایم است. این روغن سریعا جذب و به عمیق ترین لایه های پوست نفوذ می کند.

روغن بائوباب را می توان روی پوست آسیب دیده صورت، اطراف چشم ها و همه بدن استفاده کرد.

این محصول مختص پوست های صدمه دیده، حساس، خشک و خیلی خشک است.

  • مستقیما روی پوست استفاده شود
  • بعنوان مرطوب کننده با کرم صورت استفاده شود (چند قطره روغن را با کرم مخلوط یا روغن را مستقیما روی صورت زده و بعد از جذب آن کرم را استفاده کنید)
  • استفاده بهمراه لوسیون بدن (روغن را با لوسیون روی کف دست ریخته و به بدن بزنید)

بائوباب (Baobab) درخت عجیب و غریبی است که در مناطق محدودی از آفریقا و ماداگاسکار رشد می‌کند. این درختان را با نام درخت وارونه نیز معرفی می‏ کنند، زیرا هنگامی که برگ این درختان می‌ریزد، شکل جالبی پیدا می کنند، گویی درخت وارونه روی زمین قرار گرفته است و ریشه‌های آن رو به آسمان است. روغن بائوباب از هسته های این درخت بدست می آید. روغن بائوباب مرطوب کننده ای عالی و ایده آل برای کاربردهای آرایشی است. این روغن یکی از چند روغنی است که بصورت خام در محصولات آرایشی استفاده می شود. روغن بائوباب  یکی از برجسته ترین روغن های آفریقا است که با روش فشردن سرد هسته های بائوباب بدست می آید .

روغن بائوباب روغن بائوباب روغن بائوباب (بمب ویتامین) Adansonia grandidieri04

ویژگی های درمانی روغن بائوباب پایس:
• نرم کننده: این روغن مرطوب کننده ای عالی برای پوست است.
• عایق: این روغن از پوست در مقابل دماهای کم و زیاد محافظت می کند.
• جوان کننده: سلول های پوستی را تحریک به جوان شدن می کند.
• عدم خشک شدن: این روغن برای مدت طولانی خشک نمی شود.
• شفا دهنده: این روغن باعث بهبودی زخم ها می شود.
• آنتی اکسیدان: این محصول از پوست در مقابل صدمات رادیکالی آزاد جلوگیری می کند.
• ضد التهاب: بخاطر وجود اسیدهای چرب امگا در آن.

روغن بائوباب روغن بائوباب روغن بائوباب (بمب ویتامین) baobab illustration

کاربردها:

  • ماساژ با روغن: روغن بائوباب پایس دارای بافتی متفاوت نسبت به دیگر روغن ها است. این روغن را می توان بعنوان روغن ماساژ برای ابریشمی و نرم کردن پوست استفاده کرد. ماساژ با این روغن برای پوست ها خشک و صدمه دیده مناسب است و به پوست کمک می کند که خودش را بازسازی و درمان کند. این روغن سریعا در پوست جذب می شود.
  • درمان خانگی نشانه های کشیدگی پوست: با استفاده منظم روغن بائوباب پایس روی قسمت کشیده شده می توان ظاهر و عمق این نشانه ها را کاهش داد. روغن سنتز کلاژن و الاستین را تحریک و این نشانه ها را درمان می کند. همچنین این روغن برای درمان زخم (مانند زخم های بعد جراحی) مفید است.
  • استفاده روزانه بعنوان لوسیون مرطوب کننده: بعد از دوش مقدار کمی روغن بائوباب را روی پوست بزنید. این کار به مرطوب نگهداشتن پوست کمک می کند. روغن بدون ایجاد حالت گریسی ظرف چند دقیقه جذب می شود. همچنین می تواند برای افزایش کارایی به لوسیون مرطوب کننده اضافه کرد.
  • ترمیم لب ها: روغن بائوباب پایس برای لب های ترک خورده مناسب است. فقط مقدار کمی از روغن را به لب ها بزنید.
  • تقویت کننده مو: روغن بائوباب پایس را به پوست سر بزنید. این روغن مو را نرم و ابریشمی و به آن حجم می دهد. استفاده از روغن بائوباب از مو در مقابل صدمه دیدن توسط خورشید و رادیکال های آزاد محافظت می کند. این روغن برای موهای وز و صدمه دیده استفاده می شود.
  •  مراقبت از ناخن: ناخن های دست و پا را در روغن بائوباب پایس فرو کنید. این روغن آنها را نرم و ترمیم می کند و مانع شکستن ناخن ها می شود.
حجم

15 میلی لیتر

دیدگاه‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نظر را ارسال کنید. “روغن بائوباب (بمب ویتامین)”

برگشت به بالا