روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان از هسته میوه درخت آرگان بدست می اید،که فقط در مراکش یافت می شود.طول عمر درخت آرگان ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال است ولی بعد از ۳۰ تا ۵۰ سالگی میوه می دهد.چون درخت در منطقه خاصی رشد می کند روغن ان هم نسبتا نادر است.

فواید زیبایی روغن آرگان

برای شناساندن روغن آرگان به عنوان یکی از بهترین ترکیبات زیبایی امادگی وجود دارد،کافی است گاهی از اوقات از روغن آرگان استفاده کنید و اجازه دهید تا نتیجه ان مشخص شود.راههای اسانی برای استفاده از روغن آرگان در رژیم زیبایی شما وجود دارد

مو: روغن آرگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است،موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند.میتوانید از روغن آرگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید

پوست سر:اگر پوست سر شما خشک است میتوانید با استفاده از یک پارچه کتانی اغشته به روغن آرگان،بوست سر را با این روغن ماساژ دهید،اگر این کار را قبل از خواب انجام دهید،متوجه خواهید شد اکثر اوقات پوست سرتان مرطوب خواهد بود پیش از انکه سرتان شسته شود

صورت:استفاده کردن از یک روغن خالص می تواند ایجاد ترس کند خصوصا اگر شما پوست خاصی داشته باشید، اين روغن حتى براى پوستهاى جوش ساز هم مناسب است .

اما ما بطور کامل برای صورت از روغن آرگان استفاده کردیم و تغییرات ناشی از ان را دیدیم، پوست صورت نرمتر،شفاف تر و درخشان تر شده بود.شما می توانید از روغن آرگان بصورت یک مرطوب کننده روزانه استفاده نمایید

بدن:می توان از روغن آرگان بصورت یک مرطوب کننده کل بدن استفاده کرد و انرا بجای لوسیون یا کرم بدن استفاده کرد.بهترین نتیجه از خاصیت مرطوب کنندگی روغن آرگان بعد از استحمام گرفته می شود،. در خانمهاى باردار ميتوان از اين روغن براى پيشگيرى از ترك شكم استفاده كرد.

دستها:روغن آرگان یکی از بهترین روغنها برای دستها هست خصوصا اگر پوست دستها و ناخنها مستعد پوسته پوسته شدن و شیار دار شدن هستند

اثرات روغن آرگان بر پوست :

Arganoilاز دانه میوه درخت Arganاستخراج می گردد.این روغن حاوی مقادیر بسار زیادی از اسیدهای چرب می باشد که در مقابل عمل اکسیده شدن،بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است.همچنین حاوی ویتامین A،امگا۶و۹ نیز می باشد.

به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین Aپوست را به خوبی تغذیه می کند.آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می بخشد.اگزما،جوش، و جای زخم را ترمیم می کند.پوست را مرطوب می کند و الاستیته پوست را افزایش می دهد در این محصول هیچگون کلسترولی وجود ندارد.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PHطبیعی پوست را ذخیره می کند و در پوستهای چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد.قبل از استفاده از محصولات آرایشی استفاده از ۱ یا ۲ قطره از این روغن به مدت ۵دقیقه موج تغییر شگفت انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می کند.

اثرات بر روی مو:

بین پولک های مو نفوذ می کند و مقاومت مو را افزایش می دهد.در رشد مو تاثیر بسزایی دارد.بصورت طبیعی به مو آبرسانی می کند و از وز شدن مو جلوگیری می کند.

موهای غیر قابل کنترل(وز وخشن) را نرم و لطیف می کند.ویتامین Eآسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد،حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند.به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو،قابلیت درمان مو خوره های پائین مو را دارد.

شوره شر و خارش پوست سر را درمان می کند و نوعی ضد شکنندگی مو محسوب می شود.

روش استفاده:

بعد از استحمام روی موی مرطوب یا خشک بزنید در طول روز روی مو بماند.

در هنگام مخلطو کردن رنگ واکسیدان یا پودر دکلره۵-۴قطره به ترکیب اضافه شود.

 

 

 

دیدگاه بگذارید